Doprava ZDARMA do GLS Parcelshopů

DAH SOLAR panely s unikátním rámem Full Screen

V záplavě solárních panelů, které jsou v současnosti na trhu k dostání, bychom Vám rádi představili unikátní novinku v našem sortimentu. Čím jsou tyto panely speciální se dozvíte dále.

Konkrétně jde o panely od výrobce DAH SOLAR. I když možná nepatří mezi nejvíce zprofanované značky u nás, zákazníci na druhou stranu neplatí zbytečně vyšší marži za „známou značku“. Můžete si ovšem být jisti, že se jedná o solární panely prvotřídní kvality. Společnost DAH SOLAR vyrábí ve 4 velkých továrnách, má vlastní vývojové centrum a řadu patentů v různých zemích. 

Momentálně od tohoto výrobce nabízíme několik typů, z nichž ty v provedení Full Screen jsou skutečně výjimečné. Prodáváme je jak kusově, tak po paletách.

Tento typ je navržen v souladu s nejnovějšími technologickými trendy. Jeho přednosti jsou technologie „hulf-cut“ pro vysokou účinnost a výrobu el. energie i při částečném zastínění panelu. Černý eloxovaný rám zase zpravidla umožní lepší estetické zakomponování FV pole.

Tady se dostáváme k tomu nejlepšímu. Dva výše uvedené typy panelů jsou vyrobeny tzv. FULL SCREEN patentovanou metodou. Co to konkrétně znamená? Standardní panely mají obvykle rám, který může negativně ovlivnit funkci samočištění panelu. Čím je úhel instalace panelů menší, tím je tento jev výraznější. Panely DAH SOLAR typu FULL SCREEN totiž mají speciální rám bez lišty rámu na horní straně panelu. To zajišťuje lepší odtok vody z panelu, lepší sklouznutí sněhu a také menší usazování prachu a pylu v hraně. Pro lepší představu se podívejte na související video pod textem.

Kromě výše uvedeného jsou navíc panely složeny z monokrystalických článků typu 1/3 CUT, které zajišťují špičkovou účinnost dosahující v průměru nejvyšších hodnot na trhu, nižší riziko vzniku hot spotů a také vyšší toleranci proti mechanickému zatížení. Výsledkem toho všeho je vyšší produkce el. energie a rychlejší návratnost vaší investice do fotovoltaiky.