Doprava ZDARMA do GLS Parcelshopů

Rozšíření sortimentu APC RBC packů

RBC sady baterií značky GOOWEI ENERGY anebo CSB, představují jednu z nejlevnějších variant výměny baterií v záložníchAPC RBC CSB 10ks zdrojích (UPS) značky APC. V říjnu 2023 jsme rozšířili nabídku RBC sad (Packů) o 70 nových položek (34 x CSB, 36 x GOOWEI ENERGY). Zároveň jsme do všech položek RBC Packů na webu doplnili novou záložku s názvem "Modely". Zde naleznete kód záložního zdroje UPS značky APC, pro který je daná sada určena.

TIP pro Vás:

Kód záložního zdroje (UPS) značky APC můžete zadat i do okna „Hledat“, a na našem webu se zobrazí aktuální nabízená sada.

V naší nabídce naleznete RBC sady, které se skládají až z 90 baterií, anebo sady pouze s 1 baterií CSB anebo GOOWEI ENERGY a s odpovídajícím RBC-kódem.

GOOWEI ENERGY je privátní značka naší společnosti. Tyto olověné akumulátory navržené pro aplikace záložníchAPC RBC GOOWEI zdrojů a UPS se vyznačují vysokou jakostní kvalitou, spolehlivostí a dlouhou provozní životností. Jedná se o uzavřené olověné akumulátory v provedení VRLA. Jedná se o baterie s technologií AGM (elektrolyt zasáknutý do skelného rouna).

Výhody:

  • olověné baterie s technologií AGM
  • vyšší maximální vybíjecí proudy
  • absolutně bezúdržbové (z hlediska doplňování kapaliny)
  • delší životnost
  • otřesuvzdorné
  • leakproof – uzavřené – nerozlitelné
  • příznivá cena

Olověné akumulátory GOOWEI ENERGY řady OT mají pro režim záložních zdrojů navrženou optimální životnost 4 - 6 let.

APC RBC CSB

Baterie CSB jsou velmi kvalitní záložní baterie od významného světového výrobce. Jsou konstrukčně navrženy tak, aby lépe odolávaly opakovanému hlubokému vybíjení v pravidelných cyklech. Také využívají technologie AGM – elektrolyt zasáknutý ve skelném rounu. Mají životnost až 800 cyklů při vybíjení na 50% DOD (=hloubka vybití).

UPS APC                                                 

V nabídce máme aktuálně 207 položek - APC RBC Packů s bateriemi GOOWEI ENERGY a CSB. Kompletní nabídku najdete ZDE.

APC RBC PACK s baterií GOOWEI ENERGY anebo CSB – NEJVÝHODNĚJŠÍ ŘEŠENÍ VÝMĚNY BATERIÍ V ZÁLOŽNÍM ZDROJI.