Doprava ZDARMA do GLS Parcelshopů

LiFePO4 akumulátory Elerix a Winston opět v nabídce

Po dočasném vyřazení bateriových článků a baterií Elerix a Winston z prodeje kvůli špatné dostupnosti máme dobrou zprávu. Opět v našem sortimentu najdete širokou nabídku těchto akumulátorů včetně příslušenství.

ELERIX

Průmyslové lithiové články ELERIX s vysokou hustotou energie, vyrobené bezpečnou technologií LiFePO4. Články jsou vhodné k propojování do větších celků, čímž vznikne baterie se jmenovitým napětím 12 V / 24 V / 48 V atd. 

Životnost zhruba 3000 cyklů při 80 % D.O.D. (při 0.3 C/1 C, 25 °C, >80 % SOH) / 15 let

Vysoká kvalita výroby Grade A pro dlouhou životnost. Vhodné pro vozidla a stroje s elektrickým pohonem, jako trakční akumulátory pro skladování energie, solární aplikace a obecně instalace s požadavkem na nízkou hmotnost baterií s vysokou cyklickou životností. LiFePO4 je bezpečná technologie bez rizika samovznícení článku, požáru či výbuchu. Výhodou je zanedbatelné samovybíjení proti jiným druhům akumulátorů. Zároveň nemají paměťový efekt, což umožňuje články nabíjet v jakémkoli stavu vybití.

 

Thunder Sky WINSTON

Akumulátory Winston jsou vysokovýkonné lithium-iontové články s příměsí yttria, které jsou široce využívány ve vozidlech a strojích na elektrický pohon, fotovoltaických elektrárnách, energetických úložištích a projektech skladování energie na moři. Nabízíme články Winston LiFeYPO4 s vysokým výkonem od 40 Ah do 1000 Ah. Winston články patří k těm vůbec nejodolnějším na trhu a hodí se pro náročné průmyslové využití.

Životnost přesahující 5000 cyklů při 80 % D.O.D. (při 0.5 C) / 20 let

Jejich jedinečné složení a konstrukce zajišťuje odolnost při nabíjení a vybíjení vysokými proudy se zachováním strukturální integrity, dále odolnost proti nárazům, bezpečnost z hlediska vznícení, širokou teplotní toleranci, dlouhou životnost a další.

Bateriové články Winston LiFeYPO4 mají provozní rozsah napětí od 2,8 V do 4,0 V a nabízejí hustotu energie od 120 Wh/kg do 150 Wh/kg. Tyto články podporují standardní nabíjení a vybíjení rychlostí 1C a také rychlé nabíjení a vybíjení rychlostí 3C. Jsou navrženy tak, aby spolehlivě fungovaly v širokém provozním teplotním rozmezí od -45 °C do 80 °C (nabíjet doporučujeme nad 0 °C), což je činí vhodnými pro různé druhy prostředí včetně nízkých a vysokých teplot. Bateriové články jsou schopny být nabíjeny a vybíjeny opakovaně přes 7000krát při 70 % hloubce vybití a mají životnost přesahující 20 let. Každý článek baterie Winston má dodatečnou kapacitu o 12 % ve srovnání s jejím nominálním hodnocením, což zajišťuje konzistentní a efektivní výkon.

Samozřejmostí je i nabídka souvisejícího příslušenství.