Doprava ZDARMA do GLS Parcelshopů

Lokithor JA301 víceúčelový startovací zdroj

Nově jsme do našeho sortimentu zařadili přístroj Lokithor JA301. Jeho unikátnost spočívá v jeho multifunkčním využití. Na co byste dříve potřebovali několik velkých, mnohdy i těžkých a drahých přístrojů, je dnes zabaleno v jednom malém kompaktním, cenově dostupném přístroji, který si s sebou můžete klidně přibalit i do batohu. Váží totiž jen necelých 1,8 kg.

A o co se konkrétně jedná?

Funkce, kterou běžný motorista nevyužije každý den, ale pokud nastane problém s nastartováním automobilu nebo třeba zahradního traktůrku kvůli baterii, zpravidla nás vyřešení stojí spoustu času a starostí. Startovací kabely jsou sice levnější alternativa k řešení takových potíží, ale je nutné mít velmi blízko nějaké další vozidlo. U moderních micro-hybridních automobilů se navíc stále častěji stává, že autobaterie vypoví službu bez varování.

  • Kompresor 10 bar (150 psi)

Mít po ruce kompresor je užitečné hned v několika případech. Kromě klasického využití, kdy potřebujete dofouknout pneumatiku u auta nebo motocyklu, ho využijete i ve volném čase. Dohustit jízdní kolo před výletem, nebo třeba fotbalový míč není díky digitálnímu barometru s automatickým zastavením při dosažení požadovaného tlaku nejmenší problém.

  • LED svítilna 300 lumenů

Nejen pro fanoušky outdoorových aktivit je součástí výkonná LED svítilna. Ať už kempujete nebo si potřebujete z blízka posvítit v dílně, je s výdrží svícení i přes 17 hodin tento přístroj praktickým pomocníkem.

  • Powerbanka 5V/3A, 9V/2A

S podporou rychlého nabíjení přes port USB dokáže také dobít za krátký čas vaše mobilní zařízení. Pro malé přístroje napájené napřímo přes USB může posloužit i jako zdroj energie. Vestavěný lithiový akumulátor umožňuje dlouhodobé uložení energie a zároveň odolnost při manipulaci.

TIP: Pro dlouhou životnost je důležité se vyvarovat ponechání Lokithoru ve stavu úplného vybití a rovněž vnitřní baterii neprospívá setrvale plně nabitá baterie. Je to dáno obecnými vlastnostmi lithiových baterií. Při delším uložení například ve voze je ideální ponechat baterii zhruba na 3/4 kapacity. To je dostačující pro neplánované použití. Při častějším používání nebo pokud s ním například vyrážíte na dovolenou jej samozřejmě nabijte do plna.